AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert ışık görmek

Kahve falında lacivert ışık görmek

Kahve falında lacivert ışık görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert ışık gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Kahve falında lacivert ışık görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında lacivert elbise almak hayattan daha zevk alacağına, söylediklerinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert gecelik giymek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert takım giymek çok kötü hissedileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert göz görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert kurdele görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbiseli adam görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında lacivert ceket görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir