AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert giydiğini görmek

Kahve falında lacivert giydiğini görmek

Kahve falında lacivert giydiğini görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert giydiğini gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında lacivert tişört giymek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert terlik giymek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert takım giymek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert pardesü giymek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir