AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert takım giymek

Kahve falında lacivert takım giymek

Kahve falında lacivert takım giymek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Kahve falında lacivert takım giymek gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert takım giymek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında lacivert takım elbise görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbiseli adam görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert giydiğini görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert corap giymek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert kaban giymek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir