AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert deniz görmek

Kahve falında lacivert deniz görmek

Kahve falında lacivert deniz görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında lacivert deniz gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında denizi lacivert görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert deniz görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert balık görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert gül görmek ayrıcalık elde edeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında lacivert yatak örtüsü görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine işarettir.

Kahve falında lacivert corap giymek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert kumaş görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir