AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert gül görmek

Kahve falında lacivert gül görmek

Kahve falında lacivert gül görmek günaha gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, canın derdine düşeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert gül gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Kahve falında lacivert gül görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert tişört giymek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert süveter görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, karın artacağına inanılır.

Kahve falında lacivert takım giymek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert kıyafet giymek işlerin düzeleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert at görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir