AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert balık görmek

Kahve falında lacivert balık görmek

Kahve falında lacivert balık görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, elinin bollaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert balık gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında lacivert balık görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert bavul görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert pardesü giymek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert kravat takmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert eşarp görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek hararetli olayların meydana geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında lacivert oje görmek işinde zarar edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert nişanlık giymek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yoksulluğa yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir