AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert ayakkabı görmek

Kahve falında lacivert ayakkabı görmek

Kahve falında lacivert ayakkabı görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, düzenin bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında lacivert ayakkabı görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında lacivert elbise görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert giydiğini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert kıyafet görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert terlik görmek güç kaybedeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir