AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kestirmek

Kahve falında kuzu kestirmek

Kahve falında kuzu kestirmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında kuzu kestirmek gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Kahve falında kuzu kestirmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu kırkmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuyu emzirmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzu çevirme yemek kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun kuzusunu görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı kuzu görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir