AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı kuzu görmek

Kahve falında kanatlı kuzu görmek

Kahve falında kanatlı kuzu görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı kuzu gördüyseniz:

  • Bir toplantı ya da kutlama aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kanatlı kuzu görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kötü sözler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırık karga görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı olmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk kanat görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı karınca görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, büyük emekler vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçtuğunu görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir