AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzuyu emzirmek

Kahve falında kuzuyu emzirmek

Kahve falında kuzuyu emzirmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuyu emzirmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kuzu emzirmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kuzuyu emzirmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kuzu okşamak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu ve inek görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu bağlamak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok kuzu görmek aile işlerinin başına geçeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu dişi görmek hafifleyeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulur.

Kahve falında kuzu koç görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir