AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kırkmak

Kahve falında kuzu kırkmak

Kahve falında kuzu kırkmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kırkmak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında kuzu kırkmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırkbir sayısı görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun kırkmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü kırkmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kuzu almak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dana ve kuzu görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu gütmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında koyun kuzu almak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir