AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere giden kişiyi görmek

Kahve falında askere giden kişiyi görmek

Kahve falında askere giden kişiyi görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında askere giden kişiyi gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Kahve falında askere giden kişiyi görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işarettir.

Kahve falında askerde olan kişiyi görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi asker görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi asker olarak görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında iki defa askere gitmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında askere gideceğin yeri görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir