AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu aldığını görmek

Kahve falında kuzu aldığını görmek

Kahve falında kuzu aldığını görmek borçlarının azalacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına inanılır.

Kahve falında kuzu aldığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuzu aldığını görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu satın aldığını görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu kebabı yemek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu sağmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kuzu sürüsü görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Kahve falında kuzu yakalamak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde kuzu görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kuzu görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir