AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu sağmak

Kahve falında kuzu sağmak

Kahve falında kuzu sağmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu sağmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında kuzu sütü sağmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu sağmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında deveden süt sağmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden süt sağmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden süt sağdığını görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sütü sağmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Kahve falında anne sütü sağmak güzel işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçiden süt sağmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kazançsız işler peşinde olmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir