AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu yakalamak

Kahve falında kuzu yakalamak

Kahve falında kuzu yakalamak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kötü karakterli bir kadına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, doğru yatırımlar yapacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu yakalamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında kuzu yakalamak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzuyu emzirmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu sevmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu göbeği topladığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında kıvırcık kuzu görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzuyla konuşmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu sesi duymak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında koç ve kuzu görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir