AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu doldurmak

Kahve falında kuyu doldurmak

Kahve falında kuyu doldurmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kuyu doldurmak gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Kahve falında kuyuya su doldurmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kuyuyu doldurmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu doldurmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya atılmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir