AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlı kuyu görmek

Kahve falında yılanlı kuyu görmek

Kahve falında yılanlı kuyu görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, istediği makama geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanlı kuyu gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulur.

Kahve falında yılanlı kuyu görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusunda yılan görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ateşli kuyu görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir