AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek

Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek

Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuya girdiğini gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında kuyumcuya girdiğini görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Kahve falında altın kuyumcu görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuya gitmek güvensizliğini yeneceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcu dükkanları görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyumcudan altın çalmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyumcu olmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş kuyumcu görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyumcu görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir