AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan çıkarılmak

Kahve falında kuyudan çıkarılmak

Kahve falında kuyudan çıkarılmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkarılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkarılmak yıpranacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kuyuda yüzmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan kurtulmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir