Kahve falında kuyuda olmak

Kahve falında kuyuda olmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalettir.

Kahve falında kuyuda olmak gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Kahve falında kuyuda ışık görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuda su çekmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan su çekmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında kendini kuyuda görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuda boğulmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda para görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, doyasıya sefasını süreceğine işarettir.

Kahve falında kuyuda yılan görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir