AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan altın çıkarmak

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak büyük bir başarının elde edileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak uzun bir ömre sahip olunacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir