AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu suyu içmek

Kahve falında kuyu suyu içmek

Kahve falında kuyu suyu içmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, zor durumların biteceğine, vefalı bir insan olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu suyu içmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında kuyu suyu içmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında kuyuya su dökmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında su kuyusu görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin su kuyusu görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu suyu görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir