AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu kurbağa gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek cesaretini yeninden toplayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu kurbağa görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli kurbağa görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında evde kurbağa görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında havuzda kurbağa görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında zıplayan kurbağa görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, kara kara düşünür olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişen kurbağa görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir