AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda kurbağa görmek

Kahve falında havuzda kurbağa görmek

Kahve falında havuzda kurbağa görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında havuzda kurbağa gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında havuzda kurbağa görmek yaşam refahının düşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında uçan kurbağa görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kurbağa görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ve kurbağa görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında derede kurbağa görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla kurbağa görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir