AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinde kuyruk görmek

Kahve falında kendinde kuyruk görmek

Kahve falında kendinde kuyruk görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, tartışma yaşayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, olaylı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinde kuyruk gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında farenin kuyruğunu görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kuyruğu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, işlerin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, en tepkedeki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu kuyruğu görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında kuyruklu yılan görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir