AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yağı görmek

Kahve falında yemek yağı görmek

Kahve falında yemek yağı görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yemek yağı gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında yemek yağı görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz yağı yemek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sana yağı yemek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Kahve falında hayvan yağı yemek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık yağı yemek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruk yağı yemek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak planlarının bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş yağı sürmek olmayacak hayallere kapılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir