Kahve falında kuyruk sokumu kemiği görmek

Kahve falında kuyruk sokumu kemiği görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kırılan kalplerin barışacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruk sokumu kemiği gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuyruk sokumu kemiği görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruk sokumu görmek bekar ise evleneceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış kemik görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında insan kemiği yemek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak zenginliğin kapılarının açılacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeklere kemik vermek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir