AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruk çıktığını görmek

Kahve falında kuyruk çıktığını görmek

Kahve falında kuyruk çıktığını görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kuyruk çıktığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz.

Kahve falında kuyruk çıktığını görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruk görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu koparmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kuyruk sokumu kemiği görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında insan kuyruğu görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında balık kuyruğu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir