AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden mektup almak

Kahve falında askerden mektup almak

Kahve falında askerden mektup almak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sağlığının geri geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden mektup almak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında askere mektup yazmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında asker mektup görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker mektubu görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında asker mektubu okumak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında asker mektubu almak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında askerden mektup almak sıkıntıların büyüyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye mektup yazmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret eder.

Kahve falında boş mektup görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir