AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette kan görmek

Kahve falında küvette kan görmek

Kahve falında küvette kan görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küvette kan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında küvette kan görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında kan dolu küvet görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırık küvet görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü küvet görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küvete çiş yapmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında küveti yıkamak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küvette birini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küvette yıkandığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir