AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan dolu küvet görmek

Kahve falında kan dolu küvet görmek

Kahve falında kan dolu küvet görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan dolu küvet gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Kahve falında kan dolu küvet görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında dolu küvet görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu küvet görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu küvete girmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek geçim derdinin kalmayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında küvette kan görmek huzurlu günlerin geleceğine, ün sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında küvet doldurmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvete yatmak keyifli sohbetler edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir