AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette birini görmek

Kahve falında küvette birini görmek

Kahve falında küvette birini görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında küvette birini gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz küvette yıkanmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş küvete girmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında küvet görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük küvet görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında küvette oturmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet eder.

Kahve falında küvete işediğini görmek düzenli bir işe girileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında küvete sıçmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir