AnaSayfa / Genel / Kahve falında küveti yıkamak

Kahve falında küveti yıkamak

Kahve falında küveti yıkamak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında küveti yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Kahve falında küvet yıkamak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında küveti yıkamak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küvette çamaşır yıkamak fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpüklü küvet görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz küvet görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında küvette görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu küvet görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında küvet temizlediğini görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir