AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette banyo yapmak

Kahve falında küvette banyo yapmak

Kahve falında küvette banyo yapmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, mali krize gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına işaret eder.

Kahve falında küvette banyo yapmak gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında küvette banyo yapmak kısmetli bir kişi olunacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo küveti görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo küveti temizlemek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda küvet görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak günahların af olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalettir.

Kahve falında küvete çiş yapmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, namaz kılacağına delalet eder.

Kahve falında küvete kaka yapmak umutsuzluk yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında küvete yatmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir