AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvete yatmak

Kahve falında küvete yatmak

Kahve falında küvete yatmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küvete yatmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında küvete yatmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına tabir olunur.

Kahve falında küvette yatmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında küvet doldurmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret eder.

Kahve falında su dolu küvet görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet eder.

Kahve falında kırık küvet görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş küvet görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvete çiş yapmak kıdem atlayacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında küvet dolusu su görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir