AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette su görmek

Kahve falında küvette su görmek

Kahve falında küvette su görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, ekmeksiz kalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevinç ve mutluluğa, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulur.

Kahve falında küvette su gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında küvetin içinde su görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek ev sahibi olunacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu küvete girmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küvette su görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvet dolusu su görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küveti su doldurmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu küvet görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küvette yatmak insanlar tarafından tanınacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir