AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette yüzmek

Kahve falında küvette yüzmek

Kahve falında küvette yüzmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında küvette yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında küvette yüzmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Kahve falında küvette bebek görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında küvete işediğini görmek ev sahibi olunacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kan dolu küvet görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvette çamaşır yıkamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında banyo küveti temizlemek ibadete ağırlık verileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında küvette uyumak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvet temizlediğini görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir