AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutuda şeker görmek

Kahve falında kutuda şeker görmek

Kahve falında kutuda şeker görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutuda şeker gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında şeker kutusu görmek satışların düşeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında kutuda şeker görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kutu şeker görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata kutusu görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında parfüm kutusu görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hediye kutusu görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kutuda altın görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kutuda lokum görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir