AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker kutusu görmek

Kahve falında şeker kutusu görmek

Kahve falında şeker kutusu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, istediği evde oturacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında şeker kutusu gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kutu şeker görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kutuda şeker görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker kutusu görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında içi boş kutu görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu kola görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutular görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında lokum kutusu görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kutu görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir