AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu bulmak

Kahve falında kutu bulmak

Kahve falında kutu bulmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, ticarette şansının düşeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu bulmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında kutu bulmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kutuda fare görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kutusu görmek umduğunu bulamayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutuda çay görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karton kutular görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kutuda şeker görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mukavva kutu görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir