AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu yapmak

Kahve falında kutu yapmak

Kahve falında kutu yapmak sağlığının da yerine geleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında kutu yapmak gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Kahve falında kutu yapmak gelişiminin hız kazanacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kutu görmek dinden çıkacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalettir.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç kutusu görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kutu görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kibrit kutusu almak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Kahve falında kutu süt almak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir