AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu içinde alyans görmek

Kahve falında kutu içinde alyans görmek

Kahve falında kutu içinde alyans görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutu içinde alyans gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında kutu içinde alyans görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kutunun içinde para görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kutu içinde köpek görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında kutu içinde para görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, amacına nail olacağına yorulur.

Kahve falında kutu içinde bebek görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde yüzük görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında kutu içinde anahtar görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, önemli işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir