AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu uçurmak

Kahve falında kuşu uçurmak

Kahve falında kuşu uçurmak aşık olacağına, derdin sona ereceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maneviyatının çökeceğine işaret eder.

Kahve falında kuşu uçurmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında uçan kuşu tutmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, şansızlığın kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuşu uçurmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde uçan kuşlar görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında uçan büyük kuşlar görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir