AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kuşu tutmak

Kahve falında uçan kuşu tutmak

Kahve falında uçan kuşu tutmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kazançlı işlere girileceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, başarılarının azalacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında uçan kuşu tutmak sürpriz olayların meydana geleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına delalet eder.

Kahve falında kuşun uçtuğunu görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, bütçesinin daralacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu uçurmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir