Kahve falında küstüğün kişileri görmek

Kahve falında küstüğün kişileri görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, planlarının bozulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında küstüğün kişileri gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Kahve falında küstüğün kişileri görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyi görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işlerini yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyi öpmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top