AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan kişiyle barışmak

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, atılıma geçeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında küs kişiyle barışmak huzurun bozulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu insanla barışmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir