AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında küstüğün arkadaşı gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak neşeli zamanların yaşanacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına küstüğünü görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir