AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla küs olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında küstüğün arkadaşla barışmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına yorulur.

Kahve falında küs arkadaşınla barıştığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına, işlerinizin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir