AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın küstüğünü gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barışmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalettir.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir