AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski küs arkadaş görmek

Kahve falında eski küs arkadaş görmek

Kahve falında eski küs arkadaş görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisi ile gururlanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski küs arkadaş gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında eski küs arkadaşını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eski küs arkadaş görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir